Business Software Development

Software Development vanuit het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden.

Kennis, Ervaring en Ambitie

DUCASO zoekt ervaren ICT Consultants en jonge talenten ter aanvulling van onze multi-disciplinaire teams. Heb jij de opleiding, kennis, ervaring en ambities die wij zoeken?

DUCASO werkt met kleine multi-disciplinaire teams. Om in dergelijke teams te kunnen functioneren dienen onze medewerkers over een goede opleiding (minimaal HBO), goede communicatieve vaardigheden en een brede interesse te beschikken.

Wij streven naar gebalanceerde teams met ervaren consultants en jonge talenten.

Ervaring met Oracle / APEX is een pre maar geen vereiste.

Passie & Interesse

Trends in de ICT volgen elkaar in een hoog tempo op. Om bij te blijven dienen onze consultants steeds nieuwe kennis op te doen. Dat kan alleen wanneer je daadwerkelijk interesse hebt in de ICT. Wij verwachten van al onze medewerkers dat zij continu bezig zijn met het opdoen van nieuwe kennis en technieken die nodig zijn voor de uitvoering van hun taken.

Om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn is ICT kennis alleen niet voldoende. Consultants zullen zich ook dienen te bekwamen in de vakgebieden waarin onze klanten actief zijn. Alleen dan kan er optimaal met de klant worden samengewerkt en een optimaal resultaat worden bereikt.

Kwaliteit & Resultaat gericht

Het leveren van toegevoegde waarde op ICT gebied aan onze klanten is het bestaansrecht van DUCASO. Het schrijven van dikke rapporten die ergens in een la belanden heeft geen zin.

Wij streven naar concrete betrouwbare producten die binnen redelijke termijn operationeel zijn. Dat betekent dat er soms wel eens een stapje extra gedaan moet worden.

Ben jij daartoe bereid?

Actuele vacatures