Business Software Development

Software Development vanuit het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden.

Oracle Application Express

Met Apex kan een korte ontwikkelcyclus gerealiseerd worden voor web-gebaseerde applicaties.

De schaalbaarheid is gelijk aan die van de onderliggende database. APEX is een integraal onderdeel van de Oracle Database en werkt zowel in de gratis Express Edition (XE) als in alle andere versies van de Oracle Database.

Daarmee is Oracle APEX een ideale ontwikkelomgeving voor kleine en grote applicaties met weinig of zeer veel gebruikers.

Een kleine applicatie met slechts enkele gebruikers kan probleemloos uitgroeien tot een zeer grote applicatie met zeer veel gebruikers. Ideaal dus om uw goede plannen eerst op kleine schaal uit te proberen en pas echt te investeren wanneer uw dromen realiseerbaar blijken.


Framework / Building Blocks

Door de jaren heen hebben onze medewerkers tal van grote en kleine applicaties gebouwd voor grote en kleine, lokale en internationale ondernemingen.

De kennis en ervaring die zij hierbij hebben opgedaan hebben zij samengevoegd in een Framework met generieke componenten (building blocks) waarmee snel een robuuste applicatie kan worden opgezet.

Dit Framework bevat o.a. componenten voor: Auditing, Authentication, Authorisation, Business Rules, Encryption, Job Scheduling, Reporting, (XML/JSON) Interfacing en meer ....

Wij stellen ons Framework en onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor de realisatie van uw projecten.

Oracle APEX Developers

Onze Oracle APEX ontwikkelaars kunnen full-/part-time basis worden ingehuurd en op verschillende locaties worden ingezet:

Oracle APEX Developers Nederland

Onze Oracle APEX ontwikkelaars kunnen voor kortere perioden van een tot drie maanden worden ingezet op locatie in Nederland.

On site: Aruba, Bonaire en Curaçao

Voor onze klanten op Aruba, Bonaire en Curaçao kunnen wij on site werken of vanuit ons kantoor.

Remote Oracle APEX Developers

Wij zetten onze Oracle APEX developers graag wereldwijd in op uw Cloud projecten.