Business Software Development

Software Development vanuit het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden.

ORACLE Offshoring / Nearshoring

Steeds meer bedrijven besteden hun ICT bedrijfsprocessen uit naar landen waar dat efficienter en/of effectiever kan.

Nearshoring (uitbesteding naar relatief dichtbij gelegen landen) wint daarbij aan populariteit omdat de verschillen in (bedrijfs)cultuur, taal, politiek en wetgeving veelal kleiner zijn dan bij offshoring.

Besteed uw Oracle werkzaamheden daarom uit naar het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden.

Een goede communicatie tussen opdrachtgever en dienstverlener is essentieel voor een succesvolle samenwerking. Bij communicatie speelt naast taal ook cultuur een zeer belangrijke rol. Onze consultants spreken Nederlands en hebben in Nederland op school gezeten.

Onze wetgeving is gebaseerd op de Nederlandse wetgeving. De verschillen zijn gering.


Directe Interactie

Email en online meetings spelen een belangrijke rol in de communicatie tussen opdrachtgever en dienstverlener. Om echter een goed beeld te krijgen van de organisatie aan wie u uw werkzaamheden uitbesteedt is direct contact noodzakelijk.

Onze consultants zijn regelmatig in Nederland en wij nodigen u graag uit om ons regelmatig te bezoeken. Er zijn dagelijks directe vluchten tussen Amsterdam en CuraƧao.

Samenwerkingsvormen

Bent u op zoek naar een partij die een volledig Oracle project kan uitvoeren of (tijdelijke) versterking van uw eigen team?

U kunt volledige projecten aan ons uitbesteden, maar ook enkele van onze consultants inzetten als (tijdelijke) uitbreiding van uw eigen ontwikkelteam.

Wij hanteren een korte ontwikkel-cyclus en leveren regelmatig werkende (deel)producten op. Samen met de klant werken wij via iteratieslagen naar het gewenste eindresultaat toe. U hoeft vooraf dus geen volledig, in detail uitgewerkte specificatie te hebben alvorens werk aan ons uit te besteden. Wij werken liever samen met u aan het product dan dat wij veel tijd besteden aan juridische contracten.

Wij hanteren de algemene voorwaarden van Nederland ICT